четвер, 26 лютого 2015 р.

мило (відвар та квіти лаванди з олією бергамоту)

Олія бергамоту допомагає відновити енергетику людини: вона може сприяти підвищенню комунікабельності, посиленню уяви та творчого мислення. Її можна назвати афродизіаком, тому що бергамотова олія використовують як засіб, що підсилює статевий потяг партнерів.

При проведенні косметичних процедур корисною є властивість олії бергамоту, що допомагає нормалізувати секрецію сальних і потових залоз, здатність звужувати пори шкіри.

У народній медицині олію бергамоту використовують як протигрибковий і протипаразитарний засіб.

Лаванда допомагає створити всередині людини відчуття спокою, знижує негативний вплив несприятливих факторів і стресу, оберігаючи свідомість і психічний стан.

Позитивні властивості лаванди дозволяють прискорити відновлення сил та енергії, знімають напругу в кінці дня, збільшують розумову активність.

4 коментарі:

  1. Тілька так, Юля, - лише з нуля)) В мене були спроби миловарити з основи, але це самообман, з таким же успіхом можна брати дешеве мило в магазині, прикрашати його паєтками і видавати за натуральне))

    ВідповістиВидалити
  2. А інгрідієнти теж самі робите? Я маю на увазі настої трав?

    ВідповістиВидалити
  3. так, звичайно) але я роблю переважно відвари, до настоїі ще не дійшла але думаю над цим як над завданням цього літа))

    ВідповістиВидалити